You can place some brief info about you here
IMG_0247.jpg
IMAG0249.JPG
IMAG0257.JPG
IMAG0246.JPG
IMAG0254.JPG

SERVICI

asiguram montaj  la  cerere

Piatra naturala intotdeauna a oferit forta lucrarilor in care a fost inclusa. Proportionarea si imbinarea pietrelor va fi atent aleasa in asa fel incat rezultatul sa fie unul elegant. Considerata un finisaj costisitor, piatra naturala constituie un element cheie in aspectul arhitectural al unei case ori al unei gradini. Speculat abil creeaza o legatura intre casa si gradina si ajuta la crearea unei tranzitii line si placute cu un comfort vizual maxim.

Piatra decorativa se poate monta in jocuri de texturi si nuante variate pentru a se adapta spatiilor dumneavoastra si a crea efectele dorite.

Din fericire a inceput si la noi, timid, sa se construiasca din piatra si cu piatra, in unele zone, in special la placari exterioare si la amenajari rustice de interior, mai cu seama in zona spatiilor publice si a celor comerciale (placare piatra hoteluri, placare piatra pensiuni, placare piatra restaurante si crame, placare piatra sedii institutii, etc.)

Am folosit si mai folosim piatra la placari exterioare ori la amenajari rustice  de interior, sau cu componente din lemn, in egala masura rezistente si spectaculoase.

In mod traditional piatra se zideste cu mortar. Pentru cresterea rezistentei poate fi armata din loc in loc cu elemente metalice si poate fi legata structural de piloni de rezistenta turnati in beton.

Aplicatiile pietrei in constructii sunt multe si variate, de la zidarii pana la decoratiuni interioare, exterioare si de gradina.
Culorile multiple, formele variate si neregulate, imbinarile cu lemn, fier forjat ori alte materiale pot fi spectaculoase, iar tot ansamblul ne da senzatia de masivitate, durabilitate si siguranta.

Piatra naturala este si in ziua de azi una dintre cele mai bune optiuni in ceea ce priveste amenajarea interioara si exterioara a spatiilor. Folosita inca din antichitate, piatra naturala este una dintre cele mai durabile suprafete disponibile, indiferent de mediul in care este folosita. Cand este corect extrasa si prelucrata, piatra naturala dureaza o viata. Iata cateva motive pentru care piatra naturala este o alegere buna: 
  • piatra naturala adauga valoare spatiului
  • piatra naturala este ecologica
  • piatra naturala este decorativa
  • piatra naturala este atemporala si durabila
  • piatra naturala este unica
  • piatra naturala este usor de folosit
Avand nenumarate optiuni, alegerea pietrei naturale pentru amenajari interioare sau exterioare poate parea coplesitoare, dar in esenta este mai simplu. Este suficient sa stiti ceea ce va doriti - de la un aspect elegant, formal sau futurist pana la un aspect clasic, de timpuri vechi, antice - toate acestea le puteti obtine folosind diversele tipuri de piatra naturala existente. Fiecare piatra naturala este unica.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one